MixVideo Channel - интернет телевизия Digital Studio SUNSTORM VT Издателство "Надежда Р.Н."
Виртуален музей на Отец Матей Светопреображенски
PR Consulting Office
Търси / Search
"Животът извън новините!" - е слоганът, който обобщава нашите документални филми, репортажи и реклами. В ежедневието ни има много теми, които остават встрани от новинарските предпочитания, но са не по-малко значими. Медията е с блок-програма от 4 до 6 часа, като на всеки 30 минути се излъчват реклами, обяви, съобщения и рекламни репортажи. Общо 48 излъчвания за денонощие, видими по цял свят.Визуализира се с Flash player.
КОЛЕДНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! При заявка за целогодишно рекламно присъствие, излъчването през 2016 г. ще ви струва само по един лев на ден! Предложението важи до 31 март 2016 г. ИЗТЕГЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ОТ ТУК!
Услугата е предплатена. Ако приемете нашето предложение, получавате възможност безплатно да излъчим презентации на Ваши продукти в рубриката "Полезно и практично" или корпоративно видео за дейността на фирмата ви в рубриката "Фирмена култура".
Фирмата не е регистрирана по ДДС. Издаваме всички първични счетоводни документи. Заплащането се извършва по Ваш избор - по банков път или с пощенски запис. При проявен интерес, ще Ви предоставим данните за безкасово плащане. За поръчка пишете на мейл office@pr-office.org
Възможност за бартер, ако продуктите или услугите, които предлагате, можем да използваме за награди в някои от конкурсите ни.
Уведомяваме Ви, че в зависимост от рекламната кампания, която върви паралелно с това предложение, нашите рекламни консултанти могат да Ви предложат и по-изгодни условия.
 
За връзка с търговския ни отдел: e-mail:office@pr-office.org
При заявка за целогодишно рекламно присъствие, излъчването през 2015 г. ще ви струва само по един лев на ден! Предложението важи до 31 януари 2016 г. Можете да платите директно чрез Epay
Данни за фактурата изпратете на via-epay@pr-office.org
Нашата интернет стрийм медия - MixVideo Channel се визуализира с Flash Player
 
     
Всички права запазени © All Rights Reserved MixVideo.Net