MixVideo Channel - интернет телевизия Digital Studio SUNSTORM VT Издателство "Надежда Р.Н."
Виртуален музей на Отец Матей Светопреображенски
PR Consulting Office
Търси / Search
Нашата V-ideology
Смятаме, че един сайт, един филм или който и да е визуален обект, трябва да предоставя максимум полезна информация за възможно най-кратко време и да не разсейва погледа с излишни "шумове". Защото и най-съвършената техника не може да замени дарбата за творчество - креативност, с която нашият екип заслужено се гордее. Дори и да не успяваме винаги да сме на нивото на претенциите си, по-важното е, че критериите ни са ясни и безкомпромисни.
Нашият LiveStyle
Движението е основен компонет на изказа на нашата камера. Не очаквайте от нея безстрастно да отразява. Защото сме убедени, че дори всяко потрепване изразява отношение към представяната тема, придава емоционална завършеност на визуалната фраза. За нас професионализмът не е в плавното движение на камерата, а в таланта да се гради въздействащ разказ без ограничение на изразните средства.
Нашата програмна политика
MixVideo Channel e CSR проект на PR Comsulting Office. Нека започнем за говорим за изкуство, за живота извън новините! Блок-програма за документалистика, видеорепортажи No Comment за изкуство, история, фолклор, природа, за фирмената култура и културата на бита. Обявите за постоянни експозиции, изложби, концерти и нови заглавия са безплатни. Станете наши партньори!
Нашата интернет стрийм медия - MixVideo Channel се визуализира с Flash Player
 
     
Всички права запазени © All Rights Reserved MixVideo.Net